Istanbul, Turkije

Juli, België​​

vionna@ysrcollection.com

Over ons

VIONNA MEUBELS​

Oplossingen voor decoratie

Als Vionna Furniture bieden wij hoogwaardige decoratieoplossingen door wereldmeubeltrends te combineren met een originele designaanpak.

Creatief

Als pionier van originele en creatieve ontwerpen gaan we verder dan het gebruikelijke met de moderne en innovatieve lijn die we in onze collecties volgen. We blijven de waardering van zowel onze klanten als de industrie winnen met de stijlvolle decoratieoplossingen die we aanbieden.

Gepassioneerd

Als Vionna Furniture zijn wij een merk waarvan de roots dateren uit 1980 en zijn ontstaan met een passie voor meubels. Wij produceren meubels die een verschil maken in design met het team dat zijn werk doet met liefde en de kracht die het heeft opgedaan met meer dan 30 jaar ervaring.

Waarom Wenen meubels?

WIJ BIEDEN DE BESTE​

Bij Vionna Furniture bieden we attente, snelle, originele en onberispelijke ontwerpoplossingen geïnspireerd door de kracht en innovaties die we hebben opgedaan uit onze ervaring.

zorg

We plannen alles tot in het kleinste detail in onze projecten.

snel​

Wij bieden kwaliteit en snelle oplossingen met time management.

kenmerk

Wij produceren ontwerpen die worden nagebootst, niet nagebootst.

perfect

We werken feilloos om ervoor te zorgen dat uw project prachtig is.

0 +
JARENLANGE ERVARING
0 +
PROJECT SUCCESVOL AFGEROND

ALLES WAT JE NODIG HEBT​

VIONNA MEUBELS FARKIYLA​

We hebben de capaciteit om alle soorten meubels die nodig kunnen zijn in een woonkamer in onze fabriek in Istanbul te produceren. Wij produceren stijlvol en duurzaam meubilair met hoogwaardige materialen en professioneel personeel voor zowel zakelijke als particuliere plaatsen zoals hotels, restaurants, cafés, scholen, ziekenhuizen en woningen.

ONZE REFERENTIES​

Wij voeren het bedrijfsproces op een professionele manier uit en bieden onze klanten het beste.

heeft u ontwerpoplossingen nodig?